Αν θέλετε αγάπη το νέο έτος, απλά παραιτηθείτε

0
Αν θέλετε αγάπη το νέο έτος, απλά παραιτηθείτε

Η αγάπη είναι στον αέρα ειδικά τις γιορτές. Αλλά για μερικούς από εμάς που είμαστε single, καλά… ας πούμε απλώς ότι κάποιοι από εμάς έχουμε «Παρατήσει» για την αγάπη, ή ακόμα και ένα one night stand. Μπορείτε ακόμη και να πείτε στον εαυτό σας, «Απλώς δεν αξίζει τον κόπο».

Αλλά μετά βλέπεις εκείνο το ευτυχισμένο ζευγάρι να κρατά τα χέρια για ψώνια μαζί και σου δίνει μια λάμψη ζήλιας, και ίσως μια μικρή ελπίδα, για σένα.

Αντί λοιπόν να προσπαθείτε τόσο σκληρά για να κάνετε τα πάντα, διαβάστε αυτή τη λίστα με πράγματα που πρέπει να τα παρατήσετε. Μην εγκαταλείπετε την αγάπη, εγκαταλείψτε αυτό που δεν λειτουργεί.

1. Εγκαταλείψτε την ανάγκη να έχετε πάντα δίκιο. Εάν το ραντεβού σας διαλέξει ένα εστιατόριο που δεν σας αρέσει, πηγαίνετε ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεται να προτείνετε την αγαπημένη σας άρθρωση 5 αστέρων, αν δεν το αναφέρει. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν κάτι που μπορείς να φας εκεί και δεν θα σε σκοτώσει να φας μαρούλι iceburg μια φορά φέτος.

2. Σταματήστε την προσπάθεια να ελέγξετε τι κάνει ένας άντρας. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλετε ένας άντρας να σας τηλεφωνήσει ή να σας στείλει μήνυμα, δεν μπορείτε να αλλάξετε το γεγονός ότι δεν σας καλεί ή δεν σας στέλνει μήνυμα. Ήρθε η ώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή και να επικεντρωθείτε σε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο, εκτός από το άθλιο τηλεφώνημά του αργά το βράδυ.

3. Εγκαταλείψτε το να κατηγορείτε έναν άντρα για αυτό που νιώθετε. Δεν φταίει ένας άντρας που είσαι ακόμα πικραμένος για μια σχέση του παρελθόντος. Αυτός ο νέος άντρας δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν σου. Είναι ο νέος τύπος. Δεν είναι αυτός που κοιμήθηκε με τον καλύτερό σου φίλο ή που άφησε τα μούσια του στο νεροχύτη.

Μια θεά αναλαμβάνει την ευθύνη για τα συναισθήματά της και βρίσκει πράγματα που την κάνουν να νιώθει καλά.

4. Εγκαταλείψτε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις. Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι ένας άντρας είναι πολύ καλός για σένα γιατί κανένας άντρας δεν είναι πολύ καλός για σένα. Αξίζεις να είσαι με τον τέλειο άντρα που είναι τέλειος για σένα. Ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα λεπτό. Είσαι μια καταπληκτική Θεά και όταν το καταλάβεις, οι άντρες θα κάνουν ουρά, μόνο και μόνο για να είναι κοντά σου.

5. Εγκαταλείψτε την αυτοκαταστροφική συζήτηση. Μην λέτε στον εαυτό σας ότι πρέπει να είστε πιο όμορφοι, πιο αδύνατοι ή κάτι πιο όμορφο για να βρείτε ένα καλό ραντεβού. Αν η καλύτερή σου φίλη σου έλεγε αυτά που λες στον εαυτό σου, θα ήσουν ακόμα φίλη της; Πιθανώς όχι. Γίνε πρώτα φίλος με τον εαυτό σου και μετά άντρας.

6. Σταματήστε να παραπονιέστε για αυτό που δεν κάνει ένας άντρας. Αν δεν βγάζει ραντεβού μαζί σου, μην παραπονιέσαι γι‘ αυτό. Φορέστε το μεγάλο σας παντελόνι Goddess και διασκεδάστε με τους φίλους σας ή ακόμα καλύτερα, ραντεβού με αυτόν τον χαριτωμένο σπασίκλα που φοράει παπιγιόν στη δουλειά.

7. Εγκαταλείψτε την κριτική ενός άνδρα για αυτό που κάνει. Αν σας ζητήσει να βγείτε την τελευταία στιγμή, δεν χρειάζεται να του παραπονεθείτε γι‘ αυτό. Απλά μην πας. Οι ενέργειές σας θα μιλήσουν πολλά.

Το παράπονο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους άνδρες.

Μην δέχεστε ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής αν δεν σας κάνει να νιώθετε καλά. Εάν είστε απασχολημένοι με το να διαβάζετε ένα βιβλίο ή να φτιάχνετε δείπνο, είναι αρκετά απασχολημένος ώστε να του απορρίψετε ευγενικά την «αριστοκρατική πρόσκληση» στις 21:00.

8. Εγκαταλείψτε την ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Φορέστε αυτό που θέλετε επειδή σας κάνει να νιώθετε καλά, όχι επειδή πιστεύετε ότι θα ήθελε να το φορέσετε. Αν σας αρέσει το μωβ βερνίκι νυχιών και δεν σας αρέσει, θα πρέπει να μάθει να το λατρεύει αν θέλει να κολλήσετε. Γιατί το μωβ είναι τα δικα σου χρώμα.

9. Άσε την αντίστασή σου στην αλλαγή.

Η αλλαγή κάνει τον κόσμο να κάνει τον γύρο.

Αν έπρεπε να φοράς το ίδιο φόρεμα κάθε μέρα, η ζωή θα ήταν βαρετή. Το ίδιο ισχύει και όταν είσαι ελεύθερος/η. Δεν χρειάζεται να εστιάσετε σε έναν μόνο εργάτη οικοδομών, ακόμα κι αν έχει χέρια που θα μπορούσαν να σηκώσουν εσάς και τον καλύτερό σας φίλο. Μπορείτε να βγείτε με τον Δρ Μπομπ και τον ταχυδρόμο σας την ίδια εβδομάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα την ίδια μέρα, αν θέλετε, και έχετε τον χρόνο πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε αποκλειστικότητα. Αυτό λέγεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

10. Άσε τις ταμπέλες. Έχετε πάει μόνο σε ένα ή δύο ραντεβού, σωστά; Δεν υπάρχει λόγος για τον τίτλο του «φίλου» και δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις άλλες επιλογές σας ακόμα.

11. Εγκαταλείψτε τους φόβους σας ότι θα πληγωθείτε από άλλον άντρα. Όταν είσαι ελεύθερος/η και βγαίνεις, μπορεί να νιώθεις άσχημα αν ένας άντρας δεν τηλεφωνήσει ή δεν εμφανιστεί καν σε ραντεβού. Την πρώτη φορά που μου συνέβη ένιωσα συντετριμμένος και μπερδεμένος. Δεν ήξερα αν έπρεπε να ανησυχώ ή να τρελαθώ.

Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν σε τροχαίο ή να με χρειαζόταν δίπλα του ενώ ήταν σε κώμα. Ο μόνος άλλος λόγος που ήταν αποδεκτός για να χάσει ένα ραντεβού μαζί μου ήταν ότι είχε περάσει στην άλλη πλευρά. Μετά είδα το ενεργό προφίλ του στο match.com λίγες μέρες αργότερα. Είχε μια μεγάλη δικαιολογία ότι βρισκόταν σε ένα κολέγιο Μορμόνων (όπου δεν υπήρχε υπηρεσία Διαδικτύου) και το τηλέφωνο και ο υπολογιστής του είχαν κλαπεί. Πήρε πόντους για δημιουργικότητα.

Το ραντεβού θα σας σκληρύνει και θα σας συνηθίσει σε κάποιες κακές συμπεριφορές αντρών, αλλά ένας ώριμος άντρας θα ανατρέψει τη ζυγαριά για την καλή συμπεριφορά.

12. Εγκαταλείψτε τις δικαιολογίες σας. Υπάρχουν πολλοί καλοί άντρες εκεί έξω και αν πιστεύεις ότι δεν έχεις χρόνο, μπορείς να βρεις χρόνο. Θέλετε να γίνετε σαν την Bea Arthur στο Golden Girls;

13. Άσε το παρελθόν. Το παρελθόν είναι για να μάθεις ποιος είσαι. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να φέρετε τις προηγούμενες σχέσεις σας στα ραντεβού σας. Παρακαλώ μην προβάλλετε όλα τα κακά χαρακτηριστικά της τελευταίας σας σχέσης σε αυτόν τον άντρα. Μετά βίας τον ξέρεις.

14. Εγκαταλείψτε την προσκόλληση. Ακριβώς επειδή θα βγείτε ραντεβού με αυτόν τον άντρα, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά σας θα έχουν τους λοβούς του αυτιού που δεν έχουν προσκολληθεί. Αυτό είναι μόνο μια ημερομηνία.

15. Εγκαταλείψτε τη ζωή σας σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων. Αν ένας άντρας περιμένει από εσάς να είστε στη διάθεσή του, και έχετε το αγαπημένο σας μάθημα ζούμπα την Παρασκευή το βράδυ, και αυτό είναι το συνηθισμένο του «ραντεβού». Δεν χρειάζεται να κανονίσετε το πρόγραμμά σας για να ταιριάζει με το δικό του. Τυχαίνει να είσαι διαθέσιμος «τα περισσότερα» Σάββατα, εκτός κι αν περιμένει το Σάββατο το βράδυ για να σε ζητήσει να βγούμε.

Συμπερασματικά, το να εγκαταλείπετε πράγματα που δεν σας κάνουν, σας δίνει την απόλυτη δύναμη όταν βγαίνετε ραντεβού. Σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε και η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar