Η επιτυχής ανάκαμψη ενός αλόγου που δεν μπορεί να οδηγηθεί και άλλα πράγματα για τα οποία μιλάει ο κόσμος των αλόγων

0
Η επιτυχής ανάκαμψη ενός αλόγου που δεν μπορεί να οδηγηθεί και άλλα πράγματα για τα οποία μιλάει ο κόσμος των αλόγων
 • 1. Αναβάτης που η αποφασιστικότητα του να βοηθήσει το άλογό της απέδωσε καρπούς

  Η επιμονή μιας ιππέας που αρνήθηκε να εγκαταλείψει το άλογό της, όταν ακόμη και οι κτηνίατροι παραπονέθηκαν από αυτό που τον έκανε να χάσει την ισορροπία του τόσο πολύ που έγινε επικίνδυνος στην ιππασία, απέδωσε. Μετά από δοκιμές, ακτινογραφίες και οριοθέτηση του αυτιού δεν έδωσαν απαντήσεις, μια μαγνητική τομογραφία έδειξε τελικά μια γκρίζα σκιά στο εσωτερικό του αριστερού αυτιού του, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν χρόνια φλεγμονή του μέσου αυτιού που είναι ασυνήθιστη στα άλογα. Μετά από θεραπεία με λέιζερ και φαρμακευτική αγωγή, το άλογο τα πηγαίνει τώρα «πραγματικά καλά», επιστρέφει στη δουλειά και ο αναβάτης του ελπίζει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στον αγώνα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

  Διαβάστε αυτήν την εμπνευσμένη ιστορία  2. Νέα προειδοποίηση καιρού

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την πίεση στα πόδια κατά την ιππασία

  Η British Dressage (BD) κυκλοφόρησε νέα πρωτόκολλα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους ανταγωνιστές και τους χώρους σαφέστερες οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν όταν υπάρχουν προειδοποιήσεις καιρού. Οι κανόνες του 2023 καθορίζουν συγκεκριμένες οδηγίες για τους χώρους που πρέπει να ακολουθούν όταν εκδίδονται κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες προειδοποιήσεις καιρού. Αυτά περιλαμβάνουν πότε οι χώροι πρέπει να προετοιμάσουν μια στρατηγική μετριασμού, σε ποιο σημείο πρέπει να επανεξεταστεί η κατάσταση με το BD, πότε πρέπει να ακυρωθούν οι αγώνες και πόση ειδοποίηση δίνεται ιδανικά στους αγωνιζόμενους.

  Μάθετε για τους νέους κανόνες

  3. Αντίο σε μια «μαύρη ομορφιά»

  Το πρώην άλογο της Μητροπολιτικής αστυνομίας Jedburgh, που απεικονίζεται, πέθανε στη σύνταξη σε ηλικία 21 ετών

  Οι διασυνδέσεις του πρώην αλόγου της αστυνομίας της Met Jedburgh (Jed) αποτίουν φόρο τιμής στο «καλύτερο άλογο στον κόσμο», αφού έπεσε κάτω σε ηλικία 21 ετών ως αποτέλεσμα κολικών. Η 10ετής καριέρα του Irish Sport Horse περιελάμβανε τις ταραχές του 2011 στο Λονδίνο και την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ το 2013, καθώς και αστυνόμευση αγώνων ποδοσφαίρου και πορείες διαμαρτυρίας σε όλο το Λονδίνο και επίσκεψη σε τοπικά σχολεία. Ο πρώην αναβάτης του, ο Κλιντ, περιέγραψε τον Τζεντ ως το «καλύτερο άλογο στον κόσμο» και είπε ότι είχαν περάσει μαζί μερικές «κολλητικές καταστάσεις». Οι σημερινοί φροντιστές του στο Horse Trust είπαν ότι «αναμφίβολα αφήνει μια τρύπα μεγέθους Jed» και ότι ήταν μια «Μαύρη Ομορφιά» που «θα είναι πάντα στις καρδιές μας».

  Διαβάστε περισσότερα για την εντυπωσιακή καριέρα και τη συνταξιοδότηση του Jed

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  Το περιοδικό Horse & Hound, που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, είναι γεμάτο με όλα τα τελευταία νέα και αναφορές, καθώς και συνεντεύξεις, ειδικές προσφορές, νοσταλγία, συμβουλές κτηνιάτρου και εκπαίδευσης. Βρείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε το περιοδικό που παραδίδεται στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα, καθώς και επιλογές για να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας υπηρεσία που σας προσφέρει έκτακτες ειδήσεις και αναφορές, καθώς και άλλα οφέλη.

 • παρόμοιες αναρτήσεις

  Schreibe einen Kommentar