Οι πυροσβέστες καλούνται να σώσουν το άγαλμα, να αποχαιρετήσουν το «απίστευτα ιδιαίτερο» που εκτρέφεται στο σπίτι και άλλα πράγματα για τα οποία μιλάει ο κόσμος των αλόγων

0
Οι πυροσβέστες καλούνται να σώσουν το άγαλμα, να αποχαιρετήσουν το «απίστευτα ιδιαίτερο» που εκτρέφεται στο σπίτι και άλλα πράγματα για τα οποία μιλάει ο κόσμος των αλόγων
 • Πυροσβεστικό πλήρωμα πηδάει για να σώσει… ενός αγάλματος

  Η Πυροσβεστική και Διάσωσης του Βόρειου Γιορκσάιρ ξεκίνησε τη δράση όταν άκουσε αναφορές για ένα άλογο κολλημένο σε νερό από πλημμύρα. Τα πληρώματα ήταν απασχολημένα αυτή την εβδομάδα βοηθώντας πολλά αυτοκίνητα σε παρόμοια προβλήματα μετά την πρόσφατη δυνατή βροχή. Αλλά όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο πλημμυρισμένο χωράφι κοντά στο Ρίπον, ανακάλυψαν ότι χρειαζόταν «περαιτέρω βοήθεια». Το εν λόγω άλογο ήταν στην πραγματικότητα ένα μεταλλικό γλυπτό ενός στρατιώτη του Α‘ Παγκοσμίου Πολέμου που οδηγούσε το άλογό του. Το γλυπτό αφέθηκε εκεί που ήταν, χωρίς φόβο για ζημιά στη ζωή ή στα μέλη. Απλά πιθανώς ο μικρός κίνδυνος σκουριάς.

  Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτήν την περίπτωση λανθασμένης ταυτότητας  «Το καλύτερο άλογο που έχω ποτέ»

  Η βρετανίδα ιππέας dressage Alice Oppenheimer απέτισε φόρο τιμής στον «απίστευτο ιδιαίτερο» νικητή του γκραν πρι οικιακής καταγωγής Headmore Dirubinio. Ο 13χρονος που γελούσε έπεσε κάτω στις 27 Δεκεμβρίου, αφού έσπασε τον πάστερ του ενώ ήταν χαλαρός στην αρένα στο σπίτι. «Θα είναι για πάντα το άλογο που έχει καθορίσει περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο ιππεύω και προπονούμαι», είπε η Άλις H&H. «Λένε ότι τα καλά άλογα έρχονται και φεύγουν, αλλά τα σπουδαία άλογα καθορίζουν την καριέρα σου και αυτός ήταν ο Robin. Δεν ήταν ένα άλογο με το οποίο κέρδισα πολλά, αλλά για την καριέρα μου είναι το καλύτερο άλογο που έχω ποτέ. Μου έμαθε τόσα πολλά για τον εαυτό μου και για τη δουλειά με άλλα άλογα».

  Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα της Αλίκης

  Έκκληση για βοήθεια σε άλογα που τραυματίστηκαν από πυρκαγιά

  Το προσωπικό και οι εθελοντές που προσπαθούν να σώσουν τις ζωές αλόγων που κάηκαν σοβαρά σε πυρκαγιά έχουν κάνει επείγουσα έκκληση για δωρεές. Μια φοράδα που θηλάζει από τότε πέθανε ως έμμεσο αποτέλεσμα των εγκαυμάτων που υπέστη, αλλά το προσωπικό και οι εθελοντές στο Gambia Horse and Donkey Trust (GHDT) φροντίζουν το πουλάρι της και άλλα άλογα που έχουν πληγεί. «Η φροντίδα για αυτά τα άλογα είναι 24ωρη και απαιτεί μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, υλικά επίδεσης και ώρες και ώρες χρόνου προσωπικού. Για μια μικρή φιλανθρωπική οργάνωση, αυτό είναι ένα τεράστιο έργο, το οποίο όμως αντιμετωπίζεται κατά μέτωπο με την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει αυτή η καταπληκτική φιλανθρωπική ομάδα σε καθημερινή βάση», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της GHDT.

  Μάθετε περισσότερα για την κατάσταση

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  Το περιοδικό Horse & Hound, που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, είναι γεμάτο με όλα τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ, καθώς και συνεντεύξεις, ειδικές προσφορές, νοσταλγία, συμβουλές κτηνιάτρου και εκπαίδευσης. Βρείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε το περιοδικό που παραδίδεται στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα, καθώς και επιλογές για να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας υπηρεσία που σας προσφέρει έκτακτες ειδήσεις και αναφορές, καθώς και άλλα οφέλη.

 • παρόμοιες αναρτήσεις

  Schreibe einen Kommentar