Ονειρεύεστε τον τέλειο άντρα; Να προσέχεις τι εύχεσαι!

0
Ονειρεύεστε τον τέλειο άντρα;  Να προσέχεις τι εύχεσαι!

Πόσες φορές έχετε ρίξει μια ματιά στον αιθέρα και είπατε ότι θέλετε να κερδίσετε ένα εκατομμύριο δολάρια ή ότι θα αγαπούσατε τον τέλειο άντρα σας να μπει στη ζωή σας; Αναστέναξατε ποτέ με θλίψη και σκεφτήκατε «αν μόνο»; Εάν η ζωή σας είναι άγονη από ρομαντικές χειρονομίες και έχετε σχεδόν ξεχάσει πώς να φλερτάρετε με έναν υπέροχο άλλον, τότε ίσως βάζετε συναισθηματικά εμπόδια και εμποδίζετε αυτόν τον ονειροπόλο να μπει στη ζωή σας;

Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο συχνά συμβαίνει αυτό. Φυσικά, μπορεί επίσης να επιθυμείτε τον λάθος τύπο άντρα ή τουλάχιστον να μην είστε ξεκάθαροι για το πότε στέλνετε τις ρομαντικές σας ευχές. Ο νόμος της έλξης είναι ένας πολύ ισχυρός πόρος που προσελκύει αρέσει να αρέσει, επομένως είναι πολύ σημαντικό να είστε πολύ συγκεκριμένοι στο ρομαντικό σας αίτημα.

Γνωρίζετε τον τύπο του ατόμου που ψάχνετε; Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε τον άντρα των ονείρων σας; Απλώς να θυμάστε ότι ο νόμος της έλξης θα σας δώσει λιγότερο από ακριβή αποτελέσματα αν ακόμη και εσείς δεν είστε σίγουροι για το τι πραγματικά χρειάζεστε. Εάν είστε σε διαδικτυακό ραντεβούτότε μπορείτε ακόμη και να αξιοποιήσετε τον νόμο της έλξης όταν κάνετε τις αναζητήσεις σας.

βέλος

Μπορεί να είστε εντελώς ευέλικτοι όσον αφορά την εμφάνιση και κανείς δεν σας ζητά να φανταστείτε τον τέλειο σύντροφό σας, αλλά θα γνωρίζετε τουλάχιστον τις ιδιότητες που αναζητάτε. Κάθε βράδυ στέλνετε πολύ ξεκάθαρες σκέψεις για τον τύπο του άντρα που θα θέλατε να γνωρίσετε. Αν πραγματικά επιθυμείτε έναν άντρα που είναι ευγενικός, παθιασμένος και απόλυτα προσεκτικός με τη γυναίκα στη ζωή του, φροντίστε να το διευκρινίσετε.

Μπορεί να σας διευκολύνει να γράψετε μια λίστα με χαρακτηριστικά (και ναι, μπορεί να αισθάνεστε ανόητοι, αλλά πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε). Συχνά ο νόμος της έλξης λειτουργεί πραγματικά όταν εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του, οπότε ξεκινήστε να γράφετε. Μην γράφετε μόνο απαντήσεις μιας λέξης στη λίστα σας. Αντίθετα, γράψτε προτάσεις που πραγματικά πλαισιώνουν τις επιθυμίες σας.

Μην ντρέπεστε για αυτό και μην είστε ντροπαλοί. Εάν θέλετε να είναι πάνω από 5 πόδια 11 και να έχει ένα μυώδες και λαξευμένο πλαίσιο, τότε γράψτε το. Εάν θέλετε να είναι ο πιο θετικός και στοργικός άντρας που έχετε γνωρίσει ποτέ και που δεν φοβάται να κλαίει κατά τη διάρκεια λυπημένων ταινιών, τότε γράψτε το κι αυτό. Πρέπει να έχετε μια αίσθηση πίστης στη δύναμη του νόμου της έλξης για να λειτουργήσει σωστά. Τουλάχιστον πρέπει να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια παγκόσμια δύναμη που λειτουργεί, ακόμα κι αν δεν την καταλαβαίνεις.

Εάν θέλετε πραγματικά να βρείτε τον σύντροφο των ονείρων σας και γιατί δεν θα το θέλατε εάν η σχέση ήταν πραγματικά κατάλληλη για εσάς; Στη συνέχεια, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και σκεφτείτε καλά τι χρειάζεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και πού βρίσκεστε «μέσα στο πετσί σας». Εάν έχετε υποστεί ένα ρομαντικό τραύμα, για παράδειγμα, τότε μπορεί να μην είστε έτοιμοι για τον κύριο Δικαίωμά σας ακόμα.

Δεν μπορείτε να βιαστείτε καμία διαδικασία επούλωσης μιας ραγισμένης καρδιάς, αλλά μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων που είναι καλοί για εσάς αυτή τη στιγμή. Έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι ο νόμος της έλξης σας παρέχει τα πράγματα που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή και γι‘ αυτό πρέπει να καθορίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ανοίξετε τον εαυτό σας σε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή.

Όλοι θέλουμε μια υπέροχη σχέση, αλλά αν χρησιμοποιείτε τη δύναμη της έλξης, πρέπει να βάλετε σημαντική σκέψη, θέληση και ενέργεια για να την πραγματοποιήσετε. Προφανώς το να φέρνεις στο μυαλό σου τον έρωτα της ζωής σου είναι πολύ σημαντικό και δεν πρόκειται να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά όταν καταρρίπτεις τα εμπόδια και συνειδητοποιείς ότι αξίζεις κάποιον ξεχωριστό, τότε τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Μπορεί κάλλιστα να ανοιχτείτε σε έναν διαφορετικό τύπο άντρα για παράδειγμα και να του επιτρέψετε να έρθει πιο κοντά, ενώ πριν τον θεωρούσατε «πολύ καλό». Μα δεν σου αξίζει ένας καλός άντρας;

Ο νόμος της έλξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμπλουτίσει τη ζωή σας με πολλούς τρόπους, γι‘ αυτό αφήστε την προσοχή και ζητήστε ό,τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους, αλλά μην εκπλαγείτε αν ο τέλειος άντρας σας μπει ξαφνικά στη ζωή σας. Απλά θυμηθείτε να ευχαριστήσετε την ενέργεια του σύμπαντος.

Σάρα Ουίλιαμς είναι ένας απασχολημένος σύμβουλος γνωριμιών πλήρους απασχόλησης. Η αποστολή της είναι να βοηθήσει πολυάσχολους άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να δημιουργήσουν ένα πιο σέξι, πιο δυνατό σώμα και μυαλό και να βρει αληθινή ολοκλήρωση από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις . Μπορείτε να συνδεθείτε με τη Σάρα στο Περιοδικό Wingman .

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar