Πρέπει να μείνετε με κάποιον που δεν θέλει να σας παντρευτεί;

0
Πρέπει να μείνετε με κάποιον που δεν θέλει να σας παντρευτεί;

Αν υπάρχει κάτι που έχω παρατηρήσει στη σημερινή σκηνή γνωριμιών, είναι το πόσο διάχυτο είναι το αίσθημα κατά του γάμου. Και πιστέψτε με, το καταλαβαίνω. Η επαφή με τον λάθος σύντροφο είναι εγγυημένος καταστροφέας της ζωής. Το θέμα είναι ότι πολλοί άντρες και κορίτσια εκεί έξω εξακολουθούν να επιλέγουν να συνεργαστούν για χρόνια -ακόμα και δεκαετίες- με κάποιον χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Όλα αυτά θα ήταν καλά, εκτός από ένα θέμα. Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, ο ένας σύντροφος θέλει να παντρευτεί και ο άλλος έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ως κάποιος που ήταν στη θέση «θέλω», μπορώ να σας πω ότι δεν είναι καλή ιδέα να μείνετε με κάποιον που έχει πάρει την απόφαση ότι δεν είστε εσείς. Να γιατί…

Νο 1: Δεν μπορείτε να τον πείσετε για το αντίθετο.

Όταν ένας άντρας λέει για πρώτη φορά σε ένα κορίτσι ότι δεν ενδιαφέρεται για γάμο, η πιο συνηθισμένη αντίδραση που έχει ένα κορίτσι είναι να προσπαθήσει να το πείσει ότι το κάνει. Δυστυχώς, αυτό δεν λειτουργεί. Οι άντρες ξέρουν ήδη αν θέλουν να παντρευτούν ένα κορίτσι μέσα στους πρώτους τρεις έως έξι μήνες από το ραντεβού. Αν δεν είναι σοβαρός μέχρι τότε, δεν θα είναι ποτέ.

Καμία παρηγοριά, κακία ή δωροδοκία δεν θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Αν μη τι άλλο, θα χαρεί απλώς να έχει κάποιον που μπορεί να εκμεταλλευτεί. Εάν ο γάμος είναι ο στόχος σας, το να καλύψετε τον εαυτό σας για έναν άντρα δεν είναι ο τρόπος να το κάνετε.

#2: Ένας άντρας που δεν θέλει να σε παντρευτεί δεν είναι άντρας που σε σέβεται απόλυτα.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε μια βραδιά με κάποιον που είναι χαριτωμένος, αλλά ποτέ δεν θα μας έπιαναν νεκρούς. Είναι μέρος του σύγχρονου ραντεβού. Αν ένας άντρας δεν είναι πρόθυμος να δεσμευτεί, αυτό που λέει είναι: «Είσαι καλός, αλλά όχι αρκετά καλός για να είσαι μέλος της οικογένειάς μου».

Δεν σε εξοργίζει αυτό; Θα έπρεπε. Και ξέρεις τι κάνεις στους ανθρώπους που σε εξοργίζουν; Καλύτερα να τα κλωτσήσεις στο κράσπεδο.

#3: Το να μένεις μαζί του μειώνει τις πιθανότητες να βρεις κάποιον που θέλει δέσμευση.

Αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο το „δεν σας ενδιαφέρει ο γάμος“ ​​πρέπει να φύγει. Κάθε μέρα που σπαταλάτε σε μια αδιέξοδη σχέση είναι μια μέρα που δεν περνάτε με κάποιον που σας αρέσει τόσο πολύ. Είναι επίσης μια μέρα όπου χάνετε χρόνο και πόρους ρίχνοντας τη ζωή σας σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον.

Είναι πραγματικά αυτό που θέλετε; Φυσικά και όχι!

#4: Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να σας χρησιμοποιούν ως αρχάρισσα.

Ένα από τα πράγματα που κάνει πραγματικά το αίμα μου να βράζει είναι ο αριθμός των ανδρών που είναι ανοιχτοί στο να έχουν μια κοπέλα να τους πληρώνει ενοίκιο, να τους παρέχει και να κάνουν παιδιά μαζί τους… μόνο για να αρνηθούν να παντρευτούν και αργότερα να παντρευτούν κολλήσει με άλλη γυναίκα. Είναι εξοργιστικό και ειλικρινά, απολύτως αηδιαστικό.

Αυτή είναι μια τάση που είναι γνωστή ως το να έχεις «Σύζυγος Αρχής» ή «Σύζυγος Εξάσκησης». Όταν είστε η πρακτική της σύζυγος, βασικά φροντίζει να τακτοποιήσει τα πράγματά του και να μάθει τις δεξιότητες που χρειάζεται για να είναι σύζυγος με κάποιον άλλο.

Α, και εσύ; Ναι, θα «νιώσει πολύ άσχημα» όταν πει ότι «δεν λειτουργούσε», αλλά δεν τον ένοιαζε ποτέ πραγματικά. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίζετε αυτή τη δυναμική της σχέσης και ίσως να τον είχατε να σταματήσει τις συζητήσεις γάμου με την απειλή να φύγει.

Σε θυμώνει κι αυτό; Μεγάλος. Θα έπρεπε να είσαι. Εάν έχετε κολλήσει σε αυτό το κενό, τώρα θα είναι η ώρα να μαζέψετε τα πράγματά σας και να φύγετε. Αν ρωτήσει γιατί, πείτε του ότι ένιωθες ότι σπαταλάς τον χρόνο σου.

#5: Η δυσαρέσκεια μπορεί και θα δημιουργηθεί.

Ακόμα κι αν δεν είστε πραγματικά τόσο σε έναν γάμο και έναν γάμο, υπάρχει μια ορισμένη πληγή που είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε όταν απορριφθείτε από κάποιον που αγαπάτε τόσο πολύ—και ναι, αυτό είναι μια απόρριψη. Με τα χρόνια, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί δεν αρκούσες για να του βάλεις ένα δαχτυλίδι ή για να αξίζεις έναν γάμο.

Τελικά, οι περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να θυμώνουν. Η δυσαρέσκεια τείνει να αιμορραγεί στις σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η σχέση σας αναμφίβολα θα γίνει τοξική. Ακόμα κι αν δεν το βγάλετε από τον σύντροφό σας, πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας να αντιμετωπίζει θέματα ως αποτέλεσμα αυτού.

#6: Δεν σου αξίζει αυτό το κακό.

Η άρνηση να παντρευτείς έναν μακροχρόνιο σύντροφο είναι βλαβερό, τελεία. Είναι ένα είδος απόρριψης που τσιμπάει, και ξέρετε τι; Δεν σου αξίζει τέτοιου είδους πληγές. Αξίζεις κάποιον που θα σε δει και θα σου πει, „Ναι, θέλω να το παντρευτώ!“

Με το να μένεις με ένα άτομο που δεν αξίζει τη φοβερότητά σου, απλώς βλάπτεις τον εαυτό σου. Δεν πειράζει να φύγεις για να βρεις κάποιον καλύτερο.

#7: Η διασκέδαση και το γέλιο που έχετε μαζί δεν είναι αρκετά.

Ναι, ξέρω ότι τον αγαπάς. Ναι, ξέρω ότι πέρασες υπέροχες στιγμές μαζί του. Ναι, μπορεί να είναι ένας τρυφερός τύπος. Αλλά, θέλετε πραγματικά να μείνετε κολλημένοι σε αυτή την κατάσταση για το υπόλοιπο της ζωής σας; Φυσικά και όχι. Όλες οι διασκεδαστικές στιγμές και οι ωραίες συνομιλίες στον κόσμο δεν θα είναι αρκετές αν αυτός ο τύπος δεν είναι πρόθυμος να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε.

Το να προσπαθείς να μείνεις με έναν άντρα που δεν είναι διατεθειμένος να σου δώσει αυτό το επίπεδο δέσμευσης μοιάζει πολύ με την αγορά ενός κουβά με μια μικρή τρύπα με την προσδοκία να κρατήσεις νερό μέσα του. Αυτός ο κάδος θα μπορούσε να είναι από χρυσό, αλλά και πάλι δεν κάνει τη δουλειά του.

#8: Ακόμα κι αν τον πείσεις ή έκανες γάμο με σφηνάκι, δεν θα ήταν καλός γάμος.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον ένα ζευγάρι που δεν θα έπρεπε να είχε βρεθεί ποτέ μαζί ή θα έπρεπε να είχε χωρίσει πριν από χρόνια. Αυτό ισχύει διπλά όταν το κορίτσι ήταν σαφώς αυτό που έσυρε τον τύπο στο βωμό. Όλοι μπορούμε να το εντοπίσουμε ένα μίλι μακριά. Η δυναμική είναι σχεδόν πάντα καθολική.

Το κορίτσι μπορεί να είναι στοργικό και να είναι κοντά στο σύζυγό της. Ο σύζυγος είναι σαφώς αγανακτισμένος, θυμωμένος, καταθλιπτικός και αρνείται να κάνει οτιδήποτε στο σπίτι. Έχει χάσει γιατί δεν κάνει τίποτα και δεν φαίνεται να «διορθώνει» τίποτα. Τις περισσότερες φορές μαλώνουν δημόσια.

Ακούγεται σαν ένα καλάθι με ηλιοφάνεια, σωστά; Τις περισσότερες φορές, αυτό παθαίνεις όταν αναγκάζεις μια σχέση. Δεν ειναι καλη ιδεα.

#9: Όσο πιο γρήγορα χωρίσετε, τόσο λιγότερο πόνο θα πονάτε μακροπρόθεσμα.

Θα βλάψει ένας χωρισμός; Απολύτως. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αναδιατάξετε τη ζωή σας λίγο και μπορεί να υπάρχει μια μπανιέρα με παγωτό που εμπλέκεται στη διαδικασία του πένθους. Αυτό είναι εντάξει, γιατί θα σας εξοικονομήσει περισσότερα δάκρυα και περισσότερες επιπλοκές στο δρόμο.

Αν μπορούσατε να περιορίσετε τον μελλοντικό πόνο, θα το κάνατε; Ενστικτωδώς, θέλουμε να αποφύγουμε αυτό το ζήτημα εντελώς και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε το κακό ενός χωρισμού.

#10: Είναι επίσης ο μόνος τρόπος να κάνεις τους ανθρώπους να σε σέβονται.

Αν αφήσεις τους ανθρώπους να σου φέρονται άσχημα, τότε θα δυσκολευτείς να πείσεις τους ανθρώπους γιατί πρέπει να σου φέρονται καλά. Διατηρώντας τα όριά σας ανέπαφα, διασφαλίζετε ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον εαυτό σας και δείχνετε στους ανθρώπους ότι δεν θα ανεχτείτε την κακή συμπεριφορά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar