Πώς να κάνετε αγορές για την αγάπη — 7 τρόποι για να βρείτε αυτό το άτομο ξεχωριστό

0
Πώς να κάνετε αγορές για την αγάπη — 7 τρόποι για να βρείτε αυτό το άτομο ξεχωριστό

Τώρα που δεν είμαι πια παντρεμένος, έχω κάνει ένα βήμα στον ευρύ κόσμο των γνωριμιών και θέλω να βρω αυτόν τον ειδικό. Ξέρω ότι είμαι ικανός να ζω μόνος μου, αλλά θα προτιμούσα να είμαι σε σχέση. Θα ήθελα να έχω κάποιον δίπλα μου για να μοιράζομαι tacos, ηλιοβασιλέματα και όλες τις άλλες χαρές της ζωής.

Θέλω να είμαι σκόπιμος σχετικά με τη διαδικασία, να είμαι προσεκτικός και σοβαρός, αλλά και ανάλαφρος, να διασκεδάζω και να βλέπω το χιούμορ σε όλα αυτά. Έχω συμμετάσχει σε μερικές ομάδες συναντήσεων και δοκιμάζω μερικές εφαρμογές γνωριμιών. Κατά τη διαδικασία του swiping αριστερά και δεξιά πρόσφατα, η φωνή του Toni Tennille και τα μαθήματα στους στίχους του „Your Better Shop Around“ έπεσαν στο μυαλό μου:

Προσπάθησε να κάνεις μια συμφωνία, κορίτσι

Μην πουληθεί από την πρώτη κιόλας

Οι εμφανίσιμοι τύποι έρχονται μια δεκάρα καμιά δεκαριά

Προσπάθησε να βρεις αυτόν που θα σου δώσει αληθινή αγάπη

Πριν πάρεις κάποιον και πεις το κάνω τώρα

Βεβαιωθείτε ότι είναι ερωτευμένοι μαζί σας τώρα

Βεβαιωθείτε ότι η αγάπη σας είναι αληθινή τώρα

Μισώ να σε βλέπω να νιώθεις λυπημένος και μπλε τώρα

Μου είπε η μαμά μου

Καλύτερα να ψωνίσεις»

Έπρεπε να γελάσω με το πώς το σάρωση σε μια εφαρμογή γνωριμιών έμοιαζε πολύ με ψώνια άντρα και πόσες από τις συμβουλές που έμαθα για αποτελεσματικές αγορές παντοπωλείου μπορούν να εφαρμοστούν στην αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη. Σκεφτείτε τις παρακάτω επτά στρατηγικές όταν προσπαθείτε να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο:

Μην ψωνίζετε όταν είστε πεινασμένοι

Αν ψωνίζετε όταν είστε πεινασμένοι, έχετε την τάση να αρπάζετε και να τρώτε το πρώτο πράγμα που βλέπετε. Μην πουληθεί από την πρώτη κιόλας. Το ίδιο ισχύει και για μια σχέση. Τροφοδοτήστε πρώτα τον εαυτό σας δημιουργώντας μια γεμάτη ζωή και μετά αναζητήστε κάποιον. Αν πηδήξετε με το πρώτο πράγμα που σας έρχεται επειδή πεινάτε, μπορεί να καταλήξετε σε μια γρήγορη λύση αντί να έχετε ένα χορταστικό γεύμα.

Το να πάρεις κάτι από το καλάθι κάποιου άλλου δεν θα τελειώσει καλά

Αυτό θα κάνει τους πάντες λυπημένους και μπλε. Αρκετά ειπώθηκαν. Το να κρατάς τα πόδια σου μακριά από τους παντρεμένους άντρες είναι ένα από τα αδύνατα πράγματα για το πώς να βρεις την αληθινή αγάπη στη ζωή.

Κάντε μια λίστα με αυτά που χρειάζεστε

γυναίκα που γράφει τη λίστα των ανδρών της

Απλα οπως Οι αγορές με λίστα είναι μια καλή ιδέα, είναι ακόμη πιο κρίσιμο να έχετε έναν στην αναζήτησή σας για έναν συνεργάτη. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς. Πιθανότατα είναι αυτονόητο ότι οι κορυφαίοι στη λίστα πρέπει να διασφαλίζουν ότι η αγάπη σας είναι αληθινή.

Πάρτε το χρόνο σας για ψώνια

Εάν ψωνίζετε βιαστικά, πιθανότατα θα ξεχάσετε ένα αντικείμενο, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι σημαντικό. Η λωρίδα του ταμείου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνειδητοποιήσετε, «Διάολε! Ξέχασα το τυρί!» Προτού πάρετε κάποιον και πείτε «το κάνω», βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη λίστα σας, ή τουλάχιστον τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Ένα ψιλικατζίδικο μπορεί να είναι βολικό, αλλά δεν θα έχει όλα όσα χρειάζεστε

Όπως τα ψώνια όταν πεινάτε, ένα ψιλικατζίδικο μπορεί να έχει δελεαστικά προϊόντα γρήγορης επισκευής, αλλά δεν θα σας ικανοποιήσουν πραγματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερο από πιθανό, θα έχουν μόνο μια ντουζίνα πρόχειρο φαγητό. Επιπλέον, οι μπανάνες είναι πάντα στικτές. Απλά λέω‘. Πώς ξέρετε αν βρήκατε κάποιον ξεχωριστό;

Να είστε ανοιχτοί σε επιλογές (μέχρι να μιλήσετε)

Μπορεί να πάτε για μπρόκολο αλλά να διαπιστώσετε ότι η τιμή είναι πολύ υψηλή ή ότι δεν φαίνεται φρέσκο. Περιπλανηθείτε στους διαδρόμους παραγωγής και εξετάστε άλλες επιλογές. Ίσως τα σπαράγγια είναι στην εποχή τους και είναι καλύτερη προσφορά για εσάς. Πάρτε τον εαυτό σας αυτό το παζάρι! Όπως και με μια σχέση, έχετε πρότυπα για υψηλή ποιότητα, αλλά ξέρετε ότι μπορεί να έχει διαφορετική μορφή από αυτήν που αρχικά πιστεύατε. Να είστε ανοιχτοί σε επιλογές, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να λειτουργούν για εσάς. Είναι εντάξει να είσαι επιλεκτικός όταν βρίσκεις αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο.

Τέλος, αν θέλετε κάτι πραγματικά χορταστικό, πρέπει να μαγειρέψετε από την αρχή με ποιοτικά υλικά

Κανένα παγωμένο δείπνο δεν είναι ποτέ τόσο καλό όσο ένα σπιτικό γεύμα. Το ίδιο ισχύει και για μια σχέση. Αυτό θα πάρει χρόνο, ενέργεια και υπομονή. Ψωνίστε για να βρείτε τα καλύτερα ποιοτικά συστατικά. Το μαγείρεμα από την αρχή μπορεί να περιλαμβάνει πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες και θα υπάρχουν περισσότερα πιάτα για καθάρισμα. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ πιο ουσιαστικό, υγιές και ικανοποιητικό. Επιπλέον, το μαγείρεμα με κάποιον είναι διασκεδαστικό και ενημερωτικό. Και όταν μπορείτε να συνεργαστείτε για να αποφασίσετε πόσο πικάντικο θα φτιάξετε το τσίλι, τότε έχετε βρει αυτό που θα σας δώσει αληθινή αγάπη. Και αυτό είναι ένα καλός λόγος για να είσαι ευγνώμων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar