Πώς να σταματήσετε την εμμονή με 3 εύκολα βήματα.

0
Πώς να σταματήσετε την εμμονή με 3 εύκολα βήματα.

Πώς να σταματήσετε την εμμονή με έναν άντρα με 3 εύκολα βήματα.

Περνάς ένα φρικτό διαζύγιο από τον 10+ χρόνια σύζυγό σου. Ή ίσως είναι το αγόρι σου που νόμιζες ότι θα περνούσες για πάντα μαζί του. Ή ίσως βγήκατε σε ένα ραντεβού με έναν άντρα που γνωρίσατε στο Match.com και δεν σας κάλεσε ποτέ ξανά. Δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι. Υπεραναλύετε και επικρίνετε τον εαυτό σας για το τι κάνατε λάθος. Γιατί δεν κάλεσε; Υπάρχει κάτι λάθος με μένα; Είμαι αναγάπητος; Αν θα έλεγα μόνο αυτό αντί για εκείνο, είμαι σίγουρος ότι θα με είχε καλέσει και θα μου ζητούσε να βγούμε σε άλλο ραντεβού.

Μπορείτε να σταματήσετε να έχετε εμμονή με έναν άντρα.

Κάντε κλικ εδώ, κάντε like στη σελίδα μου και αφήστε ένα σχόλιο για την ευκαιρία σας να κερδίσετε το πακέτο «Cut The Cords» σήμερα.

Το υποσυνείδητό σας σας λέει ξανά και ξανά πόσο ανόητος είστε, πόσο χοντρός φαίνεται ο πισινός σας ή ότι δεν είστε αρκετά σέξι. Αυτό οφείλεται σε προγραμματισμό από το παρελθόν σας. Σας λέει επίσης ότι χρειάζεστε έναν άντρα. Ίσως το άκουσες αυτό από την οικογένειά σου μεγαλώνοντας ή επειδή διάβαζες Ραπουνζέλ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς όταν ήσουν μικρό κορίτσι. Νομίζεις ότι αυτός ο ιππότης με λαμπερή πανοπλία θα έρθει και θα σε σώσει. Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο άρθρο για το πώς να ξεπεράσετε έναν άντρα.

Αλλά πρέπει να σταματήσεις να έχεις εμμονή με έναν άντρα και να ζήσεις τη δική σου ζωή. Μπορώ να σας δείξω πώς να σταματήσετε να έχετε εμμονή με έναν άντρα. Ίσως να μην τον γνώρισες και να είσαι ακόμα εμμονή. Ήταν τόσο όμορφος σε αυτή τη μικρογραφία στο τηλέφωνό σας που δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε πώς θα είναι όταν ανοίξετε ένα εστιατόριο μαζί και κάνετε μωρά. Ονειρικό σωστά; Δεν νομίζω. Θα σας βγάλουμε από τη χώρα της φαντασίας της Pollyanna και θα επιστρέψετε στον πραγματικό σας εαυτό. Είσαι αυθάδης σέξι μοναχικός εαυτός.

Πιστέψτε με, καταλαβαίνω απόλυτα. Επειδή έχω πάει εκεί. Είχα μια εμμονή με έναν άντρα, εντάξει ίσως περισσότερους από έναν, και επιτρέψτε μου να σας πω ότι βρωμάει. Είναι τόσο εύκολο να ονειρεύεσαι για το μέλλον και την υποκριτική σου ζωή με αυτόν τον άντρα, αλλά ζεις στο παρόν. Όταν το συνειδητοποιήσετε, είστε στο δρόμο για να απελευθερωθείτε από την εμμονή σας με έναν άντρα.

Γιατί ούτως ή άλλως έχουμε εμμονή με τους άντρες; Λοιπόν, είναι ενδιαφέροντες και τόσο διαφορετικοί από εμάς. Έχουν πέη και μεγάλους μύες. Είναι επίσης τόσο καλοί στο να εστιάζουν σε όλα εκτός από εσάς. Αυτοί οι απόμακροι άντρες που δεν μας καλούν πίσω είναι τόσο ελκυστικοί, έτσι δεν είναι;

Εάν έχετε ένα ανθυγιεινό προσκολλημένο, κάντε like στη σελίδα μου και αφήστε ένα σχόλιο για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το ενδυναμωτικό MP3 και ebook.

Υπάρχουν 3 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε να έχετε εμμονή με έναν άντρα.

  1. Κόψτε τα κορδόνια

Ενεργειακά είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Όταν έχουμε εμμονή με έναν άντρα, στέλνουμε κορδόνια από τον εαυτό μας απευθείας στον άντρα με τις σκέψεις και την ενέργειά μας. Μπορεί να το νιώσει αυτό, και γι‘ αυτό τρέχει. Στέλνετε ενέργεια σαν πλοκάμι στο ενεργειακό πεδίο του άνδρα. Τον πιάνεις κυριολεκτικά με αυτά τα κορδόνια. Ξέρει ότι ψάχνεις έξω από τον εαυτό σου και προσπαθείς να πάρεις κάτι από αυτόν. Πηγαίνετε εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να κόβετε αυτά τα πλοκάμια σαν κορδόνια για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας και πώς να σταματήσετε αυτή την εμμονή με έναν άντρα.

  1. Αγάπα τον εαυτό σου.

Πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι εγωιστικό, αλλά δεν είναι. Μπορείς να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου μόνο όταν φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει να ξεκουράζεσαι πολύ. Απολαμβάνοντας τον ήλιο. Τρώγοντας υγιεινές τροφές. Εθελοντισμός. Άσκηση. Περάστε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε. Κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελούν. Περιγραφή. Γράψιμο επιβεβαιώσεων. Ο διαλογισμός. Λήψη σωματικής επαφής από θεραπευτή μασάζ. Αυτά είναι τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε για να δείξετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε καλή προσοχή. Αυτές είναι όλες υγιεινές πρακτικές και θα σας βοηθήσουν να σταματήσετε να έχετε εμμονή με έναν άντρα.

  1. Θεραπεία γνωριμιών.

Αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό για τη θεραπεία όταν είστε ανύπαντρη γυναίκα. Όταν εξασκείτε τη θεραπεία γνωριμιών, θα μάθετε να λαμβάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τις θεϊκές γυναικείες σας ιδιότητες. Οι ποιοτικοί άντρες λατρεύουν να δίνουν και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν καλά. Οπότε βγείτε εκεί έξω, ξεκινήστε να βγαίνετε ραντεβού και μάθετε να λαμβάνετε. Το να εστιάσετε στον εαυτό σας και να βγείτε με άλλους άντρες θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Πήγαινε σε αυτό και σταματήστε να έχετε εμμονή με έναν άντρα. Ξεκινήστε να ζείτε την Sassy Sexy Single Life σας και αγαπήστε την! Όταν είσαι ελεύθερος/η και κάνεις τη θεραπευτική εργασία στον εαυτό σου, η ζωή γίνεται μόνο καλύτερη! Κάντε νέους φίλους και έχετε χρόνο να γνωρίσετε περισσότερους ενδιαφέροντες άντρες.

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook και αφήστε ένα σχόλιο εδώ και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το μάθημα που βασίζεται πνευματικά. Είναι πλήρης με ένα mp3 για ακρόαση και ένα ebook με δυνατότητα λήψης. Εάν έχετε εμμονή ή οποιοδήποτε είδος ανθυγιεινού δεσμού, αυτό το πακέτο είναι για εσάς. Μπορώ να είμαι μια ανθυγιεινή προσκόλληση οποιουδήποτε είδους. Είναι διαθέσιμο σε 10 άτομα που κάνουν like στη νέα μου σελίδα στο Facebook και δημοσιεύουν ένα σχόλιο. Οι νικητές θα επιλεγούν την Τρίτη 4 Ιουλίου. Κάντε like στη σελίδα μου και δημοσιεύστε τα σχόλιά σας σήμερα για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε. Αυτό το πακέτο αποτιμάται στα 29,99 $

Κόψτε τα κορδόνια και αφήστε τα ανθυγιεινά εξαρτήματα τώρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar