Τα 10 κύρια σημάδια ότι η εκδήλωσή σας είναι κοντά- Lifedatinglove

0
Τα 10 κύρια σημάδια ότι η εκδήλωσή σας είναι κοντά- Lifedatinglove

Το Σύμπαν έχει έναν μυστηριώδη τρόπο λειτουργίας και η εκμάθηση του πώς λειτουργεί το σύμπαν είναι πρόκληση. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταλάβεις. Τις περισσότερες φορές, αρχίζουμε να απομακρυνόμαστε από τους στόχους μας επειδή δεν ξέρουμε πώς να διαβάσουμε τα σημάδια που μας δίνει το Σύμπαν. Μερικές φορές μπορεί να χάσετε τα σημάδια από το Σύμπαν ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Τα έχεις κάνει όλα. Η πρόθεσή σας για εκδήλωση έχει καθοριστεί σταθερά και έχετε τελειώσει με τις απεικονίσεις. Έχετε γράψει πράγματα και κρατάτε όλη αυτή την ενέργεια στο χώρο της καρδιάς σας. Έχετε χρησιμοποιήσει επιβεβαιώσεις αγάπης προσπαθώντας να κάνετε το Σύμπαν να εργαστεί για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μετά περιμένεις και ρωτάς: Τώρα τι; Πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μου; Θέλετε να συμβούν πράγματα και θέλετε κάποια υπόδειξη, αυτή η μία υπόδειξη ότι γίνονται πραγματικότητα.

Κατανόηση της Πραγματικότητας

Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στα χέρια κανενός. Κανείς δεν μπορεί να σας πει πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις σας. Δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο παρά μόνο ΕΣΥ τον εαυτό σας που μπορεί να το κάνει να συμβεί. Η εκδήλωση λειτουργεί τόσο καλά όσο εσείς. Εσείς ελέγχετε. Σκεφτείτε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις, τα συναισθήματά σας, τα πάντα. Όλα αυτά τα πράγματα βρίσκονται σε αυτόν τον μικρό εγκέφαλό σας – όχι στα χέρια του Σύμπαντος. Το Σύμπαν είναι εκεί για να σας δώσει μια μικρή ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση και να λειτουργήσει ως οδηγός σας. Είστε εσείς που κάνετε τα πάντα, επομένως η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι το πιο κρίσιμο κριτήριο για να γνωρίζετε εάν τα πράγματα θα λειτουργήσουν για εσάς ή όχι. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και αφήστε τα υπόλοιπα στο Σύμπαν. Κάντε το μέρος σας.

Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι εύκολα, εμείς οι άνθρωποι είμαστε που τα κάνουμε όλα περίπλοκα. Η εκδήλωση είναι επίσης εύκολη. Αλλά το κάνουμε δύσκολο. Μια εξαιρετική τεχνική εκδήλωσης είναι να μην αφήνεις τίποτα να γίνει περίπλοκο και να το κρατάς απλό. Απλά ακολουθήστε τη ροή.

Δεν είναι επιστήμη πυραύλων, τότε γιατί να το κάνουμε περίπλοκο; Είναι απλώς σκέψεις στο κεφάλι σας και θετική ψυχολογία και –το μεγάλο– στην πραγματικότητα απλώς επιλέγετε κάτι στο οποίο θα εστιάσετε. Μερικές φορές όταν χάνετε την πίστη σας, ακόμα και η πιο μικρή υπόδειξη ή σημάδια από το Σύμπαν μπορεί να σας δώσει τη δύναμη να σας κρατήσει κίνητρο. Υπάρχουν σημάδια ότι η εκδήλωση αγάπης σας είναι κοντά και εδώ είναι μερικά:

Σήμα εκδήλωσης #1:

Όλα σου φαίνονται εύκολα και νιώθεις χαλαρή.

Νιώθεις άνετα ακόμα και στις χειρότερες στιγμές. Νιώθετε άνετα γνωρίζοντας ότι η εκδήλωσή σας είναι ήδη καθ‘ οδόν προς εσάς. Η καρδιά σας ξέρει ότι έχει γίνει και δεν έχετε πια όρεξη να σκεφτείτε πολύ τις εκδηλώσεις σας. Χαλαρώνετε και αφήνετε το Σύμπαν να χειριστεί τα υπόλοιπα.

Σήμα εκδήλωσης #2:

Οι εκδηλώσεις σας συνεχίζουν να εμφανίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο. Θα το δεις παντού. Το Σύμπαν θα συνεχίσει να αφήνει υπαινιγμούς εδώ κι εκεί. Θα το δείτε παντού, είτε είναι στην τηλεόραση είτε κάπου περνώντας. Ίσως αναρωτηθείτε αν είναι απλώς σημάδια από το Σύμπαν ή σύμπτωση. Δεν είναι τυχαίο. Κάτι εξαιρετικό θα έρθει στο δρόμο σας. Μείνετε σε εγρήγορση λοιπόν.

Σήμα εκδήλωσης #3:

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν.

Τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν. Κανείς δεν ξέρει πώς λειτουργεί το Σύμπαν, και μερικές φορές απλά συμβαίνουν απροσδόκητα πράγματα. Για παράδειγμα, θέλετε να δείξετε περισσότερα χρήματα, αλλά ξαφνικά συμβαίνουν πολλά πράγματα συνολικά, τα έξοδα συσσωρεύονται και μπορεί να νιώσετε ότι η εκδήλωσή σας φεύγει από κοντά σας αντί να πλησιάσει. Σκεφτείτε το ως δώρο ή πρόκληση. Είναι σαν σημάδια από το Σύμπαν ότι είστε στο σωστό δρόμο

Τα φρικτά πράγματα που βιώνετε ξαφνικά είναι ένας τρόπος να δοκιμάσει το Σύμπαν εσάς και την πίστη σας στις προθέσεις σας. Μείνετε σταθεροί και ήρεμοι και οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Σήμα εκδήλωσης #4:

Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν

Το Σύμπαν αρχίζει να σας στέλνει μηνύματα με σημάδια μέσω των ανθρώπων γύρω σας. Οι άνθρωποι γύρω σας γίνονται μέσο για εσάς. Μπορεί να ακούσετε κάποιον να λέει κάτι για αυτό που εκδηλώνετε και μπορεί απλώς να σας κάνει κλικ ότι το Σύμπαν σας στέλνει ένα μήνυμα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ανοίξετε ένα αρτοποιείο. Ενώ συνομιλείτε, ένας από τους φίλους σας λέει ξαφνικά ότι «α, θα κάνατε έναν πραγματικά υπέροχο αρτοποιό. είσαι τόσο καλός με τα γλυκά και άλλα».

Είναι σημάδι

Σήμα εκδήλωσης #5:

Τα πράγματα θα συμβούν σε συγχρονισμό με τις εκδηλώσεις σας

Δεν είναι όλα τυχαία. Ο συγχρονισμός συμβαίνει καθημερινά, με πολλούς τρόπους, χωρίς να το γνωρίζουμε.

Όταν η εκδήλωσή σας πλησιάζει κοντά σας, θα αρχίσετε να βιώνετε πράγματα που σχετίζονται με αυτά. Μπορεί να είναι ένας αριθμός που βλέπετε παντού, όλη την ώρα – 11:11,12:34, 111, 222 ή οτιδήποτε άλλο. Θα μπορούσε να είναι ένα συγκεκριμένο τραγούδι που ακούτε συχνά ή μια εικόνα που συνεχίζει να εμφανίζεται παντού. Θα μπορούσε να είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός που συμβαίνει ξανά και ξανά. Όλα αυτά είναι σημάδια από το Σύμπαν που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Σήμα εκδήλωσης #6:

Ακούγοντας άλλους να μιλούν για τις Εκδηλώσεις σας

Μπορείτε να ακούσετε κάποιον να μιλά για την επιθυμία σας. Αποφασίζετε να ανοίξετε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο και ίσως ακούσετε κάτι που σχετίζεται με την εκδήλωσή σας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Υπάρχουν επίσης απροσδόκητα σημάδια εκδήλωσης που μπορεί να μην σκεφτείτε.

Σήμα εκδήλωσης #7:

Τα πράγματα που ονειρεύεσαι

Τα όνειρα μπορεί να είναι παράξενα τις περισσότερες φορές, αλλά όταν η εκδήλωσή σας είναι κοντά σας, αρχίζετε να βλέπετε στα όνειρά σας ότι έχετε ήδη αυτό που επιθυμούσατε. Ότι έχεις ήδη πετύχει τα πάντα. Μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε ένα ημερολόγιο για να παρακολουθείτε τα πράγματα. Εάν ανησυχείτε για την αγάπη και τον ρομαντισμό, τότε τα όνειρά σας μπορούν να σας δείξουν πράγματα επίσης. Σκεφτείτε το ως σημάδια ότι τα χρήματα, η υγεία ή η εκδήλωση αγάπης σας είναι κοντά.

Σήμα εκδήλωσης #8:

Νιώθεις μια ορμή ενθουσιασμού

Νιώθετε κάποια αίσθηση προσδοκίας και χαράς γιατί ξέρετε ότι γίνεται πραγματικότητα. Μπορείς να ενθουσιαστείς και να νιώθεις ενθουσιασμός χωρίς να ξέρεις γιατί νιώθεις έτσι.

Η ψυχή σου απλώς φωνάζει ότι «κάτι φοβερό έρχεται. Μπορώ απλά να το νιώσω.”

Θα βοηθούσε αν εμπιστευόσασταν αυτό το συναίσθημα. είναι ένα μήνυμα από την ψυχή σου προς σένα. Τα συναισθήματά σας δεν είναι ποτέ λάθος. Μάθε να εμπιστεύεσαι την ψυχή σου. Είναι το Σύμπαν σου, μέσα σου. Εάν παλεύετε με τον εαυτό σας, δοκιμάστε να πάρετε μια ελεύθερη ψυχή διαβάζοντας εδώ- Ανασκόπηση εκδήλωσης ψυχής

Σήμα εκδήλωσης #9:

Η ζωή σας παίρνει μια σημαντική εκκαθάριση.

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον σημάδι. Ο νόμος της έλξης σας φέρνει πράγματα που είναι σε ευθυγράμμιση με τους κραδασμούς των επιθυμιών σας. Κάτι που δεν συνάδει με τις εκδηλώσεις σας θα φύγει αυτόματα από τη ζωή σας. Μπορεί να είναι άνθρωποι, πράγματα, αναμνήσεις, αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο.

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο να εξηγήσετε γιατί έφυγαν, αλλά όλα έχουν ήδη ρυθμιστεί για εσάς. Προσπάθησε να κηρύξεις επιβεβαιώσεις το πρωί, σας βοηθούν να χαλαρώσετε καθώς και να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να βλέπετε σημάδια αλλά ακόμη καμία εκδήλωση. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε σε ένα θετικό χώρο, και ακολουθήστε τη ροή και αφήστε τον θεϊκό συγχρονισμό να παίξει το ρόλο του.

Πινακίδα εκδήλωσης #10

Τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στον σωστό δρόμο

Βλέπεις τα πράγματα να πηγαίνουν στον σωστό δρόμο στη ζωή σου. Εσύ νιώστε την επιτυχία, και νιώθεις δυνατός. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας στο σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν. Και οι ευχές σου μοιάζουν να απέχουν μόνο ένα χέρι μακριά σου. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε τους στόχους και τα όνειρά μας να εκδηλώνονται γύρω μας, είναι οι μεγαλύτεροι υπαινιγμοί του Σύμπαντος προς εμάς.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar