Το εκπληκτικό κλειδί για την εύρεση της αγάπης –

0
Το εκπληκτικό κλειδί για την εύρεση της αγάπης –

Έχετε βαρεθεί να βγαίνετε ραντεβού με την ελπίδα να βρείτε αγάπη και να συνδεθείτε με τον «ένα»;

Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα παρατήσετε, δεν πρέπει! Ευτυχώς για σένα, Ο προπονητής σχέσεων Evan Marc Katz δίνει συμβουλές για ραντεβού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα και να ανακαλύψετε πώς να βρείτε την αληθινή αγάπη στη ζωή.

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Βρείτε πρώτα τον εαυτό σας.

Ο μόνος τρόπος για να βρεις την αγάπη είναι να βρεις πρώτα τον εαυτό σου. Αυτό είναι το πρώτο βήμα – το μυστικό για να βρεις την αγάπη – από μέσα προς τα έξω.

Πρέπει να γνωρίσετε τον εαυτό σας για να θεραπεύσετε όλες τις πληγές του παρελθόντος και να εξελιχθείτε ως καλύτερος άνθρωπος. Με αυτήν την αυτογνωσία, μπορείτε να προσδιορίσετε την αξία σας ως σύντροφο.

Η γνώση του εαυτού σας θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε εύκολα και στον κόσμο των γνωριμιών. Αυτή η αυτοπεποίθηση πηγάζει από εσάς, καθιστώντας σας μια πιο ελκυστική προοπτική για τον πιθανό σύντροφό σας από τους άλλους. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει επίσης πώς να προσελκύσετε τον καλύτερο φίλο και σύντροφο και μέρος αυτού έχει να κάνει με κάποια αγάπη για τον εαυτό σας και εσωτερική δουλειά.

η λίστα ελέγχου του φίλου

Μάθετε τι θέλετε.

Ψάχνετε για σοβαρό σύντροφο ή κάποιον για να παίξετε footsie; Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε εξαρχής.

Για ένα, τα μοτίβα για την επιδίωξη είναι διαφορετικά. Ο τρόπος με τον οποίο προσελκύετε έναν σύντροφο για σύντομο χρονικό διάστημα δεν μοιάζει με τον τρόπο που θα το κάνετε με έναν πιθανό μακροχρόνιο σύντροφο. Προσθέστε σε αυτό, αυτά τα άτομα αναζητούν επίσης διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές, το να επιδιώκετε έναν σύντροφο για σύντομο χρονικό διάστημα με την ελπίδα να τον/την κάνετε πιθανό σύζυγο δεν είναι ο σωστός τρόπος. Με απλά λόγια, δεν μπορείς να πιέσεις έναν άνθρωπο σε κάτι που δεν του αρέσει.

Μην το προσποιείτε.

Δεν πρέπει να ντύνεστε, να μιλάτε ή να συμπεριφέρεστε με τρόπο που πιστεύετε ότι είναι πιο ελκυστικός για τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να συμβαδίζεις με αυτό κάθε μέρα, για αρχή.

Προσθέστε σε αυτό, μπορεί να καταλήξετε με ένα άτομο που έλκεται μόνο από αυτό που δείχνετε. Όταν ο σύντροφός σας ανακαλύψει ότι όλα είναι απάτη, δεν θα μπορείτε να εμποδίσετε αυτό το άτομο να φύγει και να σας αφήσει οριστικά.

Θυμηθείτε, το να είστε ο εαυτός σας θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε. Μετά από όλα, μπορείτε να είστε στη σωστή δουλειά, κατάσταση ή περίσταση. Καθώς ευδοκιμείτε στο στοιχείο σας, είναι βέβαιο ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αγάπη μετά το πρώτο ραντεβού. Μια από τις ερωτήσεις που ακούω συχνά είναι «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεις την αγάπη;» Λέω…

γυναίκα που σκέφτεται να βρει την αγάπη δίπλα στο παράθυρο

Οραματιστείτε το.

Έχετε ακούσει για το νόμο της έλξης και πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας; Λοιπόν, το ίδιο ισχύει και για την αγάπη.

Αν θέλετε να βρείτε την αγάπη, τότε πρέπει να την οραματιστείτε. Πρέπει να εστιάσετε σε μια ερώτηση και να τη σκεφτείτε. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφορά τον σύντροφό σας – πρέπει να αφορά τον εαυτό σας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, θέλετε ηρεμία; Ή θέλετε να νιώσετε περισσότερη έμπνευση; Θέλετε να είστε πιο ειλικρινής, ίσως;

Χτίζοντας έναν οδικό χάρτη του μελλοντικού σας εαυτού, θα μπορείτε να βρείτε τον σύντροφο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τέτοιους στόχους.

Κάντε λίγη προσπάθεια.

Αν και υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι βρίσκεις αγάπη όταν δεν ψάχνεις, δεν είναι απολύτως αλήθεια. Αν και ο οραματισμός είναι σημαντικός, πρέπει να καταβάλετε κάποια προσπάθεια όσον αφορά την αγάπη.

Θυμηθείτε, η προσπάθεια είναι διαφορετική από το να φαίνεστε απελπισμένοι. Η αγάπη δεν είναι να κλειδώνεις το πρώτο άτομο που είναι άμεσα διαθέσιμο. Όταν νιώθεις θεά… το κάνει να βρίσκεις την αγάπη έτσι. πολύ ευκολότερο.

Κάνε αυτό που αγαπάς.

Ακριβώς όπως το να βρεις τον εαυτό σου, να βυθίζεσαι στα αγαπημένα σου χόμπι και να συχνάζεις στις αγαπημένες σου αρθρώσεις μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη μοναδική σου αληθινή αγάπη. Εξάλλου, το να τους συναντάς σε αυτά τα μέρη σημαίνει συχνά ένα πράγμα – και οι δύο μοιράζεστε ένα συγκεκριμένο.

Τις περισσότερες φορές, αυτός ο κοινός παρονομαστής θα σας βάλει στο μονοπάτι ενός άλλου ατόμου. Προσθέστε σε αυτό, αυτό το κοινό ενδιαφέρον μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας από τους πυλώνες που εδραιώνουν περαιτέρω τη σχέση σας.

Να είστε έτοιμοι για τους κινδύνους.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, η αγάπη ενέχει πολλούς κινδύνους. Όχι μόνο θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα, αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε και πολύ χρόνο και προσοχή.

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε αυτούς τους κινδύνους, θα δυσκολευτείτε να ανοίξετε. Το να είστε ξεκάθαροι και διαφανείς με τον σύντροφό σας είναι το κλειδί για μια σταθερή, αφοσιωμένη σχέση.

Δείξτε το χιούμορ σας.

Αν και η καλή εμφάνιση και η εκπληκτική προσωπικότητα είναι απαραίτητα, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να συνδυάζονται με άτομα με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Στην πραγματικότητα, α Έκθεση Psychology Today λέει ότι το πνευματώδες, χαρούμενο χιούμορ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Ενώ το να είσαι χιουμοριστικός είναι το κλειδί για να βρεις αγάπη, πρέπει να μείνεις μακριά από σαρκασμό και να λες αστεία σε βάρος των άλλων. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, αυτές οι ιδιότητες σε κάνουν λιγότερο ελκυστικό για έναν πιθανό μακροπρόθεσμο σύντροφο.

Ψάξε αυτό που σου αξίζει.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να γεράσουν μόνοι τους. Δυστυχώς, αυτός ο φόβος οδηγεί συχνά σε μέτριες, αν όχι μη ικανοποιητικές, σχέσεις.

Για να βρείτε την αγάπη, πρέπει να αναζητήσετε έναν σύντροφο που σας αξίζει. Αν δεν κατευνάσει τα θέλω και τις επιθυμίες σας, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για άλλο.

Ακολουθώντας απλώς αυτές τις συμβουλές από τον προπονητή γνωριμιών Evan Marc Katz, θα είστε σε καλό δρόμο για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, είτε προς το παρόν είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar