Το πλήρωμα της πυροσβεστικής που κλήθηκε στο «άλογο» που έχει εγκλωβιστεί στην πλημμύρα δεν βρήκε ακριβώς αυτό που αναμενόταν…

0
Το πλήρωμα της πυροσβεστικής που κλήθηκε στο «άλογο» που έχει εγκλωβιστεί στην πλημμύρα δεν βρήκε ακριβώς αυτό που αναμενόταν…
 • Όταν η αίθουσα ελέγχου της Πυροσβεστικής & Διάσωσης του Βόρειου Γιορκσάιρ ειδοποιήθηκε για ένα άλογο που είχε κολλήσει σε νερό από πλημμύρα, η ομάδα άρχισε να δρά.

  Η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλά αυτοκίνητα σε παρόμοια κατάσταση αυτή την εβδομάδα μετά την πρόσφατη δυνατή βροχή, προετοιμάστηκε να διερευνήσει ποια θα μπορούσε να ήταν μια κατάσταση ζωής και θανάτου, έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να σώσει το χτυπημένο άλογο.  Και βρήκα ότι ήταν άγαλμα.

  «Η Υπηρεσία Πυροσβεστικής & Διάσωσης του Βόρειου Γιορκσάιρ παρακολούθησε αναφορές για ένα άλογο κολλημένο σε νερό από πλημμύρα κοντά στο Ρίπον», δήλωσε ο διευθυντής του ομίλου Μπομπ Χόσκινς.

  Φωτογραφία από το British Canoeing

  «Ένας αξιωματικός έφυγε για να ελέγξει την κατάσταση και ανακάλυψε ένα άγαλμα ενός αλόγου στη μέση του γηπέδου. Απαιτήθηκε «γείτονα» περαιτέρω βοήθεια σε αυτή την περίπτωση».

  Το μεταλλικό γλυπτό, ενός στρατιώτη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου που οδηγεί το άλογό του, στέκεται στη γη, συνήθως, ιδιοκτησία της Βρετανικής κανό. Εγκαταστάθηκε το 2018 ως μέρος μιας σειράς γλυπτών στην περιοχή που ονομάζεται Fields of Mud, Seeds and Hope, για τον εορτασμό της 100ης επετείου από το τέλος του πολέμου. Το Ripon ήταν η τοποθεσία ενός από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά στρατόπεδα της χώρας.

  Το γλυπτό αφέθηκε εκεί που ήταν, χωρίς φόβο για ζημιά στη ζωή ή στα μέλη. Απλά πιθανώς ο μικρός κίνδυνος σκουριάς.

  Σε μια σοβαρή σημείωση…

  Εάν δείτε ένα άλογο που φαίνεται να έχει κολλήσει σε βαθιά νερά, καλέστε το RSPCA στο 0300 1234 999 με ώρα, ημερομηνία και τοποθεσία. Εάν έχετε ένα άλογο που ζει στο έδαφος με κίνδυνο πλημμύρας, καλέστε τη Floodline στο 0845 9881188 για τις πιο πρόσφατες προειδοποιήσεις για πλημμύρες. Συνιστάται, εάν είναι δυνατόν, οι ιδιοκτήτες να μεταφέρουν τα άλογά τους σε υψηλότερα εδάφη εάν είναι πιθανή η πλημμύρα. Τα μέλη του κοινού και οι ιδιοκτήτες αλόγων καλούνται να μην θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο προσπαθώντας να σώσουν ένα άλογο από το νερό που ανεβαίνει. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόσθετη πίεση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν το άτομο ξεπεραστεί από την άνοδο του νερού.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  Αρκετοί άνθρωποι έκαναν κλήσεις στη γραμμή σκληρότητας της φιλανθρωπικής οργάνωσης όταν είδαν το άλογο

  Τα δύο πουλάρια παγιδεύτηκαν αφού το χωράφι τους βυθίστηκε στο νερό όταν ο ποταμός Use έσκασε στις όχθες του

  Το περιοδικό Horse & Hound, που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, είναι γεμάτο με όλα τα τελευταία νέα και αναφορές, καθώς και συνεντεύξεις, ειδικές προσφορές, νοσταλγία, συμβουλές κτηνιάτρου και εκπαίδευσης. Βρείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε παραδόθηκε το περιοδικό στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα, καθώς και επιλογές για την αναβάθμιση της συνδρομής σας για πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας υπηρεσία που σας φέρνει έκτακτες ειδήσεις και αναφορές, καθώς και άλλα οφέλη.

 • παρόμοιες αναρτήσεις

  Schreibe einen Kommentar