112 νέες ευκαιρίες για να δείξετε στους ερασιτέχνες να πετύχουν το όνειρο

0
112 νέες ευκαιρίες για να δείξετε στους ερασιτέχνες να πετύχουν το όνειρο
 • Οι ερασιτέχνες αναβάτες που ελπίζουν να διαγωνιστούν στο Horse of the Year Show (HOYS) έχουν 112 νέες ευκαιρίες να το κάνουν φέτος, χάρη σε μια νέα συνεργασία.

  Μετά την ανακοίνωση του 2022 ότι ο διοργανωτής της HOYS Grandstand επρόκειτο να αναλάβει τη διαχείριση του The Showing Register (TSR), οι δύο οργανισμοί «εργάζονται σκληρά για να εισαγάγουν μερικές συναρπαστικές ευκαιρίες για τον ερασιτέχνη και τον ανταγωνιστή της εγχώριας παραγωγής την ερχόμενη σεζόν».  «Μαζί είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το καλοκαιρινό σόου The Showing Register, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουλίου 2023 στο Stoneleigh Park, θα γίνει ένα αποκλειστικά ερασιτεχνικό και εγχώριας παραγωγής που θα περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ Horse of the Year Show με προκριματικά », αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση. «Αυτή η θεμελιώδης εξέλιξη στη διαδικασία πιστοποίησης για το HOYS υποστηρίζει το ήθος του TSR, παρέχοντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα».

  Επίσης, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για ερασιτέχνες καθ‘ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το πρωτάθλημα HOYS La Liga πρόκειται να μετονομαστεί σε Πρέμιερ Ερασιτεχνικό και αφιερωμένο στους ερασιτέχνες. Αυτό θα προσφέρει ένα επιπλέον εισιτήριο 2023 HOYS σε κάθε κατηγορία HOYS που οδηγεί για τους κατάλληλους συνδυασμούς.

  «Η Πρέμιερ Ερασιτεχνική Λίγκα θα εργαστεί για να ανταμείψει τους ερασιτεχνικούς συνδυασμούς που τοποθετούνται τακτικά στην πρώτη οκτάδα στα προκριματικά της HOYS με βαθμούς προς τον πίνακα του πρωταθλήματος», ανέφερε η δήλωση.

  «Ομοίως με το HOYS που δείχνει μπαλαντέρ, τα πέντε κορυφαία αποτελέσματα της σεζόν θα αθροιστούν για να δώσουν ένα ποσό για κάθε συνδυασμό ερασιτεχνικής ή εγχώριας παραγωγής. Ο επιλέξιμος συνδυασμός με τον μεγαλύτερο αριθμό πόντων από τις πέντε πρώτες θέσεις τους, που δεν έχουν ήδη προκριθεί για το HOYS, θα κερδίσει την πρόκριση για το Horse of the Year Show 2023.“

  Θα υπάρξουν επιπλέον βραβεία για συνδυασμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος, για να ανταμείψουν τη συνέπειά τους και «ανανεωμένη έμφαση στις εκπαιδευτικές κλινικές για όλα τα επίπεδα, στο χέρι και στο ιππικό», καθώς και ημέρες προετοιμασίας, εκπαίδευση και συμβουλές HOYS για τα μέλη TSR.

  Η διευθύντρια εκδηλώσεων HOYS, Jane Warmington, δήλωσε: «Υπάρχει μόνο ένα HOYS και γνωρίζουμε την αφοσίωση και τη δουλειά που χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί για τόσους πολλούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι με αυτές τις νέες πρωτοβουλίες να προσφέρουμε μεγαλύτερο περιθώριο σε περισσότερους ανθρώπους να εκπληρώσουν τη φιλοδοξία της ζωής τους και να διαγωνιστούν στο Horse of the Year Show. Αν και παραμένουμε στο μυαλό μας την ανοιχτή προσφορά των εισιτηρίων της HOYS, είμαστε επίσης αποφασισμένοι να παρέχουμε ευκαιρίες στην ευρύτερη κοινότητα προβολής και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξουμε τους ανταγωνιστές σε όλους τους τομείς.»

  Ένας εκπρόσωπος του TSR είπε ότι ο οργανισμός είναι «τόσο ενθουσιασμένος» με τις ευκαιρίες για τα μέλη σε όλα τα επίπεδα.

  «Το HOYS είναι μια υπέροχη φιλοδοξία για τόσους πολλούς ανθρώπους και πιστεύουμε ότι μέσω της εκπαίδευσης TSR, της υποστήριξης και του νέου Πρωταθλήματος Ερασιτεχνών μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν αυτή τη φιλοδοξία πραγματικότητα το 2023», είπε.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  Το περιοδικό Horse & Hound, που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, είναι γεμάτο με όλα τα τελευταία νέα και αναφορές, καθώς και συνεντεύξεις, ειδικές προσφορές, νοσταλγία, συμβουλές κτηνιάτρου και εκπαίδευσης. Βρείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε παραδόθηκε το περιοδικό στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα, καθώς και επιλογές για την αναβάθμιση της συνδρομής σας για πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας υπηρεσία που σας φέρνει έκτακτες ειδήσεις και αναφορές, καθώς και άλλα οφέλη.

 • παρόμοιες αναρτήσεις

  Schreibe einen Kommentar