17 Θετικά Αποφθέγματα για τη θεραπεία της καρδιάς για να νιώσετε καλύτερα μετά από έναν χωρισμό

0
17 Θετικά Αποφθέγματα για τη θεραπεία της καρδιάς για να νιώσετε καλύτερα μετά από έναν χωρισμό

Είναι δύσκολο να χωρίσεις, να χωρίσεις ή να χάσεις κάποιον που αγαπάς και νοιάζεσαι βαθιά. Ειδικά όταν είστε νέοι από τη σχέση, μπορεί να νιώθετε ότι δεν θα νιώσετε ποτέ ξανά καλύτερα, αλλά το να διατηρείτε τον εαυτό σας θετικό και συγκεντρωμένο στο να αισθάνεστε καλύτερα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε τον πόνο.

Το YourTango βρέθηκε σε μια έρευνα ότι το 64 τοις εκατό των συμμετεχόντων έχουν εμμονή με μια προηγούμενη σχέση.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου, έχω πάει εκεί και σχεδόν όλοι οι άλλοι το διαβάζουν αυτό. Ο πόνος μετά από έναν χωρισμό είναι βασανιστικός και νιώθετε σαν να έχετε σκιστεί στη μέση και να έχετε χάσει την αίσθηση του εαυτού σας.

Ένας τρόπος για να έχεις κίνητρο για ραγισμένη καρδιά είναι να διαβάζεις αποσπάσματα που σε ανεβάζουν!

Μερικές φορές το να έχεις έναν άσχημο χωρισμό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να βρεις έναν άντρα που να είναι συμβατός, να σε αγαπάει όπως τον αγαπάς, να σε σέβεται και να ταράζει τον κόσμο σου ανάμεσα στα σεντόνια.

θετικά εισαγωγικά και καρδιά δέντρο

Μπορείτε να βρείτε την καλοσύνη σε αυτά τα θετικά αποσπάσματα που είναι εδώ για τη χαρά σας. Και θα νιώσετε ξανά υγιείς και χαρούμενοι.

Ελπίζω ότι αυτά τα εμπνευσμένα αποσπάσματα από θλιμμένους, συντετριμμένους ανθρώπους που βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής στην αγάπη, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε τον εαυτό σας και τη σχέση που σας αξίζει.

Μερικές φορές μια παρηγοριά για μια σπασμένη καρδιά μπορεί να βοηθήσει την καρδιά σας να θεραπευτεί μετά από έναν χωρισμό.

Μερικές φορές το άτομο που πραγματικά χρειάζεσαι είναι αυτό που δεν πίστευες ότι ήθελες.
-Αγνωστος

Ένα άτομο που δεν περίμενες ποτέ μπορεί να είναι τέλειο για σένα. Κρατήστε λοιπόν τις επιλογές σας σε κάποιον που μπορεί να μην είναι ο «κανονικός» σας.

—Ντίνα Κολάντα

Όταν η αγάπη χάνεται, μην σκύβετε το κεφάλι σας με θλίψη. Αντίθετα, κράτα το κεφάλι σου ψηλά και κοίταξε τον ουρανό γιατί εκεί έχει σταλεί η ραγισμένη καρδιά σου να θεραπεύσει.
-Αγνωστος

Η γιαγιά μου μου έλεγε: «Κοίτα ψηλά στα αστέρια και θα δεις πράγματα που δεν είχες φανταστεί». Τη ρώτησα τι εννοούσε και μου έκανε ένα κλείσιμο του ματιού και ένα χαμόγελο. Ίσως αυτό να μιλούσε.

Εάν η αγάπη σας δεν λειτουργεί για αυτό το άτομο, σημαίνει απλώς ότι κάποιος άλλος σας αγαπά περισσότερο.
-Αγνωστος

Αναρωτιέμαι ποιος θα είναι ο σύντροφός σου; Φανταστείτε πώς θα είναι ο τέλειος σύντροφός σας; Τι θα μυρίζει; Να συμπεριφέρομαι σαν; Αφήστε τον εαυτό σας να αγκαλιάσει το άγνωστο και να απολαύσει την αναμονή.

Εάν κάποιος σας πληγώσει, σας προδώσει ή σας ραγίσει την καρδιά, συγχωρήστε τον γιατί σας βοήθησε να μάθετε για την εμπιστοσύνη και τη σημασία του να είστε προσεκτικοί σε ποιους ανοίγετε την καρδιά σας.
-Αγνωστος

Η συγχώρεση και οι επιβεβαιώσεις αγάπης βοηθούν να προσελκύσετε αγάπη στη ζωή σας.

Το σπάσιμο της καρδιάς μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ετοιμαστούμε για ρομαντισμό. Η αγάπη δεν χρειάζεται να βιαστεί και μπορούμε να αφήσουμε στον εαυτό μας χρόνο για τον επόμενο άντρα και να μην βιαζόμαστε. Ο θεϊκός συγχρονισμός λειτουργεί για το υψηλότερο καλό σας.

Αφήστε τα δάκρυά σας να έρθουν. Αφήστε τους να ποτίσουν την ψυχή σας.
—Εϊλίν Μέιχου

Μην φοβάστε να κλάψετε. Τα δάκρυα βοηθούν όχι μόνο να ποτίζουν την ψυχή σας, αλλά καθαρίζουν και την ψυχή σας.

Η αγάπη δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με τον τρόπο που φαίνεται να νομίζουμε ότι κάνει. Η αγάπη είναι μια μάχη. Η αγάπη είναι πόλεμος. η αγάπη μεγαλώνει.
—Τζέιμς Μπάλντουιν

Κανείς δεν είπε ποτέ ότι η αγάπη ήταν βαρετή και δεν το ξέρουμε!

—Ντίνα Κολάντα

Υπάρχουν περισσότερες τεχνικές από θετικά αποσπάσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανυψώσετε το πνεύμα σας και να αλλάξετε τη ζωή σας!

Θέλω να με θυμούνται ως το κορίτσι που πάντα χαμογελά ακόμα και όταν η καρδιά της είναι ραγισμένη, και αυτό που θα μπορούσε πάντα να φωτίζει τη μέρα σου ακόμα κι αν δεν μπορούσε να φωτίσει τη δική της.
-Αγνωστος

Τα θετικά αποσπάσματα που ραγίζουν την καρδιά μπορούν να μας εμπνεύσουν να προχωρήσουμε από έναν πρώην. Ορίστε λοιπόν μερικά ακόμα!

sunshine keiren

Όταν βγαίνουμε από τις πιτζάμες μας μετά από έναν χωρισμό, βγαίνουμε εκεί έξω και χαμογελάμε σε κάποιον νέο, μπορεί να φωτίσει τη μέρα μας και τη δική του.

—Ντίνα Κολάντα

Όταν θυμάστε πόσο δύσκολο είναι να αλλάξετε τον εαυτό σας, αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι λίγες πιθανότητες έχουμε να αλλάξουμε τους άλλους.
-Αγνωστος

Εάν τα πράγματα δεν πήγαν καλά με τον τελευταίο φίλο, θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε ούτε τον επόμενο φίλο.

—Ντίνα Κολάντα

Η πράξη της συγχώρεσης είναι η πράξη της επιστροφής στον παρόντα χρόνο. Και γι‘ αυτό, όταν κάποιος έχει γίνει επιεικής και έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του το παρελθόν, αυτό που έχει κάνει είναι ότι έχει αλλάξει τη σχέση του με τον χρόνο.
— Caroline Myss

Ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε το παρελθόν, να εστιάσετε στο παρόν και να ετοιμαστείτε για τον κύριο Σωστό.

—Ντίνα Κολάντα

Σταματήστε να εστιάζετε στον κύριο μη δεσμευμένο και βρείτε έναν άντρα που σας αγαπά και σας υποστηρίζει — αντί να σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια.

Μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στις σχέσεις προέρχονται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε μια σχέση για να πάρουν κάτι: προσπαθούν να βρουν κάποιον που θα τους κάνει να νιώσουν καλά. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα διαρκέσει μια σχέση είναι αν δείτε τη σχέση σας ως ένα μέρος που πηγαίνετε να δώσετε και όχι ένα μέρος που πηγαίνετε να πάρετε.
— Άντονι Ρόμπινς

Αν θέλεις σχέση, φαντάσου τι έχεις να δώσεις. Αγάπη, κατανόηση, αποδοχή, αισθησιασμός και επιτρεπτή.

—Ντίνα Κολάντα

Το να εστιάσετε στη θετική σας πλευρά θα σας βοηθήσει να βρείτε μια υπέροχη σχέση.

Μερικοί από εμάς πιστεύουν ότι το να κρατιόμαστε μας κάνει δυνατούς, αλλά μερικές φορές μας αφήνει να φύγουμε.
— Χέρμαν Έσση

Το μόνο πράγμα που μπορείτε να αφαιρέσετε από τη χαμένη αγάπη είναι τα μαθήματα που υπάρχουν για εσάς και να ξέρετε ότι θα φτάσετε σε ένα μέρος που αισθάνεστε καλύτερα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Μπορείς εγγραφείτε στην ιδιωτική ομάδα υποστήριξης χωρισμού για γυναίκες της Dina Colada εδώ!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar